Σε συνέχεια της από 7 Σεπτεμβρίου 2019 ανακοίνωσης του Δ.Σ. του ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ. για τα ατομικά πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και μετά το πέρας της διαδικασίας κατάταξης για τη συμπλήρωση των τριών κενών θέσεων στην Α κατηγορία, διαπιστώθηκε ότι στη Β κατηγορία υπάρχουν πλέον τέσσερις (4) κενές θέσεις.

Για τη συμπλήρωση των τεσσάρων κενών θέσεων της Β κατηγορίας θα διεξαχθεί τουρνουά κατάταξης, σε πρότυπο αντίστοιχο αυτού που διεξήχθη για την Α κατηγορία. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του συλλόγου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους με κάθε πρόσφορο μέσο προς τα μέλη του Δ.Σ. έως και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22:00.

Το κόστος συμμετοχής στο τουρνουά κατάταξης για τη Β κατηγορία ανέρχεται στα 5€ και μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι:

1) Κατσάνας Θωμάς
2) Λάτσος Σάκης
3) Λαζαρίδης Παναγιώτης
4) Αναγνωστοπούλου Αγγελική
5) Ahmed Mokhtar
6) Μουλιστάνος Χρήστος
7) Ιωαννίδης Γιάννης
8) Σπαθάρης Γιάννης
9) Καμτσόγλου Βασίλης

Ημέρες διεξαγωγής της διαδικασίας κατάταξης για τη Β κατηγορία θα είναι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και η Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Η ώρα έναρξης και το ακριβές φορμάτ θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχών.

Εκ του Δ.Σ.