Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου διεξήχθη με 22 συμμετοχές το 5ο βαθμολογικό τουρνουά της Β’ κατηγορίας του Συλλόγου.
Μετά τον Βαφειάδη που είναι ήδη σε τροχιά ανόδου στην πρώτη του χρονιά στην Division B, άλλος ένας rookie, ο Τσακίρης, θα κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση σε αυτό το τουρνουά. Σταθερά καλές εμφανίσεις και από τους Γεωργίου και Κοτζαμάνη.

Στη φάση των ομίλων είχαμε αρκετές καλές στιγμές, με το Βαφειάδη να είναι ανεβασμένος στο γκρουπ Α παίζοντας σταθερά με υψηλούς μέσους όρους (71.57, 68.32 και 61.35 avg). Καλή παρουσία επίσης από Τσιμπλινίδη και Τσακίρη που κατέγραψαν σε αγώνες τους 63.62 και 61.35 avg αντίστοιχα. Καταφυγιώτης και Βελλής σημείωσαν ένα 180 στο Β’ όμιλο με τον Βελλή να τσεκάρει και το 112. Φορμαρισμένος και ο Παπαδόπουλος πρόσθεσε δύο καλά παιχνίδια στο ενεργητικό του με 60.12 και 66.80 avg και έκλεισε και ενα leg στα 18 βελάκια. Στο γκρουπ D, ο Τρύφων σημείωσε ένα ακόμη highlight τσεκάροντας το 110.

Ο σταθερός πλέον Βαφειάδης θα παίξει ένα πoλύ καλό παιχνίδι ενάντια στον Παπαδόπουλο κατεβαίνοντας με 95.67 avg στα πρώτα του 9 βελάκια! Πρόσθεσε δε στη συγκομιδή του ένα 180 και ενα leg στα 18 βελάκια επικρατώντας 3-0 με 71.57 avg. Στον αγώνα Κοτζαμάνη-Κουτσουρέλη, ο πιο έμπειρος Κοτζαμάνης θα πάρει την νίκη με 60.12 avg απέναντι σε έναν Κουτσουρέλη ο οποίος πλασαρίστηκε για πρώτη φορά στην 8άδα. Σε ένα μέτριο παιχνίδι ανάμεσα στον Τσακίρη και τον Καταφυγιώτη θα κερδίσει ο Τσακίρης με 3-1 τσεκάροντας κι ένα leg στα 16 βελάκια. Οριακό το τελευταίο ματς της 8άδας ανάμεσα σε Γεωργίου και Καλανταρίδου. Η Καλανταρίδου ηττήθηκε μεν με 3-2, ωστόσο είχε πολύ καλή απόδοση (56.95 avg). Από την άλλη, ο Γεωργίου (63.59 avg) έδειξε να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό, τσεκάροντας 2 leg στα 19 βελάκια.

Η 4άδα θα φέρει αντιμέτωπους τους συμπαίκτες Βαφειάδη και Κοτζαμάνη για ακόμη μια φορά. Σταθερά βελάκια και από τους δύο παίκτες (πάνω από 60 avg) με τον Βαφειάδη να χαμογελάει στο τέλος επικρατώντας με 3-2, παρά το leg στα 17 βελάκια που σημείωσε ο Κοτζαμάνης. Στον ημιτελικό Γεωργίου-Τσακίρης, οι παίκτες δεν θα παίξουν στις ψηλές στροφές που μας έχουν συνηθίσει, με τελικό σκορ 3-1 υπέρ του Τσακίρη.

Στον τελικό ο Τσακίρης θα καταφέρει να προσπεράσει το μέτριο προηγούμενο παιχνίδι του στον ημιτελικό και θα μπει δυνατά στον αγώνα, έχοντας πολύ καλύτερο κατέβασμα από τον Βαφειάδη και σημειώνοντας κι ένα leg στα 19 βελάκια. Παρόλα αυτά θα τον προδώσουν τα διπλά του, με το Βαφειάδη να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες του στο έπακρο. Τελικό σκορ 4-2 υπέρ του Βαφειάδη, ο οποίος με τη νίκη του αυτή έχει κατακτήσει τα 4 από τα 5 τουρνουά της Β’ κατηγορίας και δείχνει να είναι από τα φαβορί για άνοδο!

Ευχαριστούμε τους παίκτες για τη συμμετοχή τους και τα μέλη του Συλλόγου, Κωνσταντίνο Σαμαρά, Νίκο Επισκεπτίδη και Σπύρο Μπάλλα για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.