Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου συνεχίστηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Division Α του συλλόγου με το 7ο βαθμολογικό τουρνουά.

Σαμαράς, Φιδάνης, Δεληογλάνης και Τιτόπουλος θα σημειώσουν από ένα 180 και θα πάρουν πρωτιές στους ομίλους τους, χωρίς να γνωρίσουν ήττα, ενώ στην 8άδα θα τους ακολουθήσουν Μητσόπουλος, Κόκκαλης, Επισκεπτίδης και Μπάλλας. Από τη φάση των ομίλων δεν έλειψαν τα υψηλά average με Σαμαρά (71.57 avg), Τιτόπουλο (76.42 avg) και Φιδάνη (71.57 avg) να δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Φιδάνης πρόσθεσε στα highlights της αγωνιστικής κι ένα leg στα 15 βελάκια, ενώ ο Αντωνίου τσέκαρε το 104.

Στη φάση των 8, το 103 highout του Κόκκαλη δεν θα είναι αρκετό απέναντι στο Σαμαρά, ο οποίος επικράτησε με 4-1, ενώ και ο Επισκεπτίδης δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από τον Τιτόπουλο, ο οποίος έκανε ένα leg στα 15 βελάκια και σημείωσε άλλο ένα 180 στη νίκη του με 4-0. Ο Φιδάνης θα επικρατήσει με το ίδιο σκορ επί του Μητσόπουλου και τέλος ο Δεληογλάνης σημειώνοντας άλλα δύο 180άρια θα αφήσει εκτός ημιτελικών τον Μπάλλα (1 x 180) με σκορ 4-2.

Καλό παιχνίδι στα ημιτελικά ανάμεσα σε Σαμαρά (71 avg) και Δεληογλάνη, ο οποίος έκανε μεγάλη προσπάθεια και πίεσε τον αντίπαλό του, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 4-2. Εξαιρετικό σκοράρισμα είχαμε από το Φιδάνη (90 avg first 9 darts) στον έτερο ημιτελικό απέναντι στον Τιτόπουλο. Σημειώνοντας τρία 180άρια ακόμα, ένα leg στα 15 βελάκια και 71 avg δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον “Τίτο”, επικράτησε δίκαια με σκορ 4-1 και πέρασε για πρώτη φορά φέτος στον τελικό!

Κωνσταντίνος Σαμαράς

Πολύ δυνατός τελικός από Σαμαρά και Φιδάνη με άφθονα tons εκατέρωθεν, αλλά πιο εύστοχος στα διπλά αποδείχθηκε ο “Samurai”.

Τελικό σκορ 5-2 υπέρ του Σαμαρά με 73.04 avg και ένα 180. Άτυχος ο Φιδάνης (70 avg) του οποίου έπεσε το βελάκι από το D18 στερώντας του ένα εντυπωσιακό κλείσιμο του 150 (T19-T19-D18), ωστόσο είχε ένα εξαιρετικό τουρνουά και δείχνει να διανύει περίοδο φορμαρίσματος!

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τις προσπάθειές τους! Ο Σύλλογος επίσης ευχαριστεί τα μέλη του Κωνσταντίνο Βαρβαρά και Αντώνη Βαφειάδη για την άρτια και ομαλή διοργάνωση του τουρνουά.