γράφει η Εύη Παπαδάμ

Με 18 συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε το 14ο τουρνουά της Division B του Συλλόγου Darts Θεσσαλονίκης. Οι 4 πρώτοι της βαθμολογίας θα αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις καθώς θα πρωταγωνιστήσουν σε ακόμα ένα τουρνουά

Στον Α όμιλο, ο Αλέξανδρος Γεωργίου θα χάσει μόλις ένα leg και θα κατακτήσει έυκολα την πρώτη θέση. Στην 8άδα θα τον ακολουθήσει ο Κώστας Βελλής με 2 νίκες. Η πρόκριση θα κριθεί στη διαφορά των leg καθώς 2 νίκες σημείωσαν και οι Βαρβαράς και Κουτσουρέλης. Στα highlights του ομίλου έιχαμε ένα 180 από τον Βαρβαρά και ένα 66,80 avg από τον Γεωργίου στην νίκη του επί του Βαρβαρά.

Από τον Β όμιλο ξεχώρισε ο Χρήστος Κοτζαμάνης, που θα γράψει 66,8 avg και ένα κλείσιμο από 108 στον αγώνα του απέναντι στο Μαρκόζη, και 70avg στην νίκη που του χάρισε την πρώτη θέση του ομίλου απέναντι στον Ηρακλή Παπαδόπουλο (64,5 avg) που θα τον ακολουθήσει στην 8άδα με 2 νίκες.

Ο Δημήτρης Τσακίρης θα είναι αυτός που θα καταλάβει την πρωτιά στον όμιλο Γ σημειώνοντας 3 νίκες και δύο 180 . Ο φορμαρισμένος Σταμάτης Χριστοδούλου θα είναι αυτός που θα καταφέρει να προκριθεί για άλλη μια φορά στην 8άδα, σημειώνοντας επίσης 3 νίκες.

Τέλος, στον Δ όμιλο , ο Αντώνης Βαφειάδης θα προκριθεί ως πρώτος με το απόλυτο των νικών . Ο Μιχάλης Τσιμπλινίδης θα σημειώσει ένα κλείσιμο από 116 και με δύο νίκες θα προκριθεί και αυτός στους 8.

Στα παιχνίδια της 8άδας, θα αποδειχθεί ότι η βαθμολογική διαφορά που έχουν αποκτήσει οι 4 πρωτοπόροι από τους υπόλοιπους μόνο τυχαία δεν είναι . Ο Γεωργίου θα επικρατήσει με σκόρ 3-1 (και ένα 180) επί του Παπαδόπουλου, ο Τσακίρης με 3-0 επί του Τσιμπλινίδη , ενώ με το ίδιο σκορ θα ξεπεράσουν οι Βαφειάδης και Κοτζαμάνης τα εμπόδια των Χριστοδούλου και Βελλή αντίστοιχα.

Στους ημιτελικούς Τσακίρης και Κοτζαμάνης θα μείνουν από δυνάμεις σε αντίθεση με τους Γεωργίου και Βαφειάδη που θα φανούν πιο διψασμένοι για ακόμα έναν τελικό.

Για ακόμα μία αγωνιστική λοιπόν Γεωργίου και Βαφειάδης θα αναμετρηθούν σε έναν αρκετά δυνατό τελικό. Ο Βαφειάδης θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει στο τέλος καθώς θα καταφέρει να επικρατήσει με σκορ 4-2 και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τον Γεωργίου στην πρώτη θέση της βαθμολογίας .

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν και την πρώτη 4άδα να έχει ξεφύγει , το ενδιαφέρον στα επόμενα τουρνουά επικεντρώνεται στη μάχη της κορυφής για τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας, αλλά και στην μάχη της “ουράς” όπου τουλάχιστον 5 παίκτες θα τα δώσουν όλα για την αποφυγή του υποβιβσμού!