γράφει ο Χρήστος Κουτσουρέλης

Τη Δευτέρα 15  Απριλίου 19 παίχτες έλαβαν  μέρος στο 12ο τουρνουά της Entry  League, με το Νίκο Ιωάννου και την Αναστασία Συλελόγλου να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός. Οι 19 παίχτες χωρίστηκαν σε 4 ομίλους.

Στον πρώτο όμιλο ο Νάνος θα πετύχει 4 νίκες και θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, παίζοντας με 65avg απέναντι στον Καμτσόγλου. Ο Μαλεφκερίδης θα τον ακολουθήσει στην επόμενη φάση με 3 νίκες και θα σημειώσει ένα 180 απέναντι στη Δουλτσίνου, η οποία θα μείνει στην τρίτη θέση με 2 νίκες. Ο Καμτσόγλου δε θα μπορέσει να διεκδικήσει καλύτερο και θα πετύχει μία νίκη απέναντι στον Αχλάτη, ο οποίος έμεινε δίχως νίκη.
  Στο δεύτερο όμιλο ο Παγίδας θα νικήσει στο τελευταίο ματς του ομίλου που έκρινε την πρώτη θέση το Σκούφο και θα κάνει το απόλυτο, αφήνοντας το Σκούφο στη δεύτερη θέση με 3 νίκες. Αντωνής, Λένος και Πασκουλάρη θα μοιραστούν από μία νίκη στα 3 μεταξύ τους ματς και θα μείνουν μακριά από τις 2 πρώτες θέσεις.
  Ο 3ος όμιλος ήταν ο πιο αμφίρροπος της βραδιάς. Ο Λαζαρίδης θα ξεκινήσει με 3 νίκες, η ήττα του όμως από τον Πεφάνη σε συνδυασμό με τη νίκη του Τεκερίδη επί του Πεφάνη θα προκαλέσει τριπλή ισοβαθμία. Από την τριπλή ισοβαθμία κερδισμένοι θα βγουν ο Τεκερίδης που θα καταλάβει την πρώτη θέση και ο Πεφάνης που θα τερματίσει δεύτερος, με άτυχο της βραδιάς το Λαζαρίδη που έμεινε εκτός οκτάδας. Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Καλπακίδης με μία νίκη απέναντι στο Mokhtar που έμεινε στην πέμπτη θέση.
  Στον τέταρτο όμιλο ο Σεβαστίδης θα κάνει το 3/3 χωρίς να χάσει leg και σημειώνοντας ένα 171. O rookie Ιωάννου θα τον ακολουθήσει στην επόμενη φάση κερδίζοντας στο τελευταίο ματς που έκρινε την πρόκριση την Τσαλίκη, ενώ η Συλελόγλου θα μείνει χωρίς νίκη.


  Στην οχτάδα ο Νάνος θα σημειώσει ένα 171 και θα επικρατήσει του Σκούφου με 3-1, που είχε μειώσει προσωρινά. Με το ίδιο σκορ θα επικρατήσει και ο Παγίδας του Μαλεφκερίδη, ενώ ο Σεβαστίδης θα κερδίσει με 3-0 τον Πεφάνη. Ο Ιωάννου θα βάλει δύσκολα στον Τεκερίδη και θα βρεθεί μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο Τεκερίδης όμως, παρά το ότι βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό, θα κάνει την ανατροπή και θα περάσει στην τετράδα. 

Στους 2 ημιτελικούς λοιπόν θα διασταυρωθούν οι 4 πρώτοι της κατηγορίας, Νάνος, Σεβαστίδης, Παγίδας και Τεκερίδης. Οι Νάνος και Σεβαστίδης θα επικρατήσουν των Τεκερίδη και Παγίδα με 3-0, παίζοντας 60,93 και 61,77 avg αντίστοιχα και θα βρεθούν για τέταρτη φορά αντιμέτωποι σε τελικό. Ο Παγίδας και ο Τεκερίδης αύξησαν τη διαφορά τους από την πέμπτη θέση και με 2 τουρνουά να απομένουν έχουν την τύχη στα χέρια τους για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.


  Στον τελικό ο Σεβαστίδης πήρε τη ρεβάνς από το Νάνο για τον προ δύο εβδομάδων χαμένο τελικό και επικράτησε με 4-2. Εξαιρετικά βελάκια κι από τους 2 παίχτες, με το Σεβαστίδη να παίζει με 66,81avg και να κλείνει ένα leg στα 17 βελάκια, ενώ ο Νάνος έπαιξε με 60,09avg. Επιστροφή στις νίκες λοιπόν σε τελικούς για το Σεβαστίδη, που έχει το εντυπωσιακό 5/6 και είναι πρώτος σε νίκες τουρνουά, ενώ ο Νάνος έχει 3/8 τελικούς και παραμένει 7 πόντους πάνω από το Σεβαστίδη. Μένει να δούμε αν στα επόμενα 2 τουρνουά θα διατηρήσει την πρώτη θέση ο Νάνος ή αν θα κάνει την ολική ανατροπή ο Σεβαστίδης!