γράφει ο Παναγιώτης Ιωσήφ

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 11ο τουρνουά της Division B του ατομικού πρωταθλήματος του συλλόγου.

Μεγάλες μάχες δόθηκαν στον Α’ όμιλο, με τους Μαρκόζη, Καταφυγιώτη και Βαφειάδη να ισοβαθμούν σημειώνοντας από δύο νίκες και τον Τσιμπλινίδη να μένει στην 4η θέση του ομίλου με οριακές ήττες (2-1). Ο Μαρκόζης θα πάρει την 1η θέση του ομίλου έχοντας καλύτερη διαφορά κερδισμένων-χαμένων leg, ενώ Καταφυγιώτης και Βαφειάδης θα συνεχίσουν να ισοβαθμούν για τη 2η θέση του ομίλου έχοντας ίδιο συντελεστή στα legs. Ωστόσο, ο Καταφυγιώτης είχε κερδίσει το Βαφειάδη στο μεταξύ τους παιχνίδι κι έτσι θα κερδίσει τη 2η θέση στον όμιλο. Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Βαφειάδη που οδηγούσε μέχρι πρότινος την κούρσα της βαθμολογίας! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαφειάδης μένει εκτός 8άδας μόλις για δεύτερη φορά στη σεζόν και για πρώτη φορά μετά από το πρώτο τουρνουά της Β κατηγορίας όπου επίσης δεν είχε καταφέρει να περάσει τον όμιλο!

Στο Β’ όμιλο, ο Χριστοδούλου θα πιστοποιήσει ότι διανύει περίοδο φορμαρίσματος και με 4 νίκες θα πάρει την πρώτη θέση σε ένα δύσβατο όμιλο. Παπαδόπουλος και Ζαφειρόπουλος θα σημειώσουν δύο νίκες έκαστος, ωστόσο ο Παπαδόπουλος θα έχει καλύτερο συντελεστή στα legs, γεγονός που θα του δώσει την πρόκριση στην 8άδα. Αξίζει να σημειωθεί και το 180 που σημείωσε ο Παπαδόπουλος στον αγώνα του απέναντι στο Χριστοδούλου. Βαρβαράς και Κοτζαμάνης θα σημειώσουν από μία νίκη και θα μείνουν στις τελευταίες θέσεις του ομίλου. Εκπλήξεων συνέχεια λοιπόν, καθώς και ο Κοτζαμάνης που βρίσκεται τρίτος στην κατάταξη, θα μείνει εκτός 8άδας για δεύτερη συνεχόμενη φορά και μοιάζει να ψάχνει τη χαμένη του φόρμα, για να ανατρέψει το σερί των τελευταίων μέτριων εμφανίσεών του.

Κυρίαρχος στον Γ’ όμιλο ο Τσακίρης και με 4 νίκες θα πάρει την πρώτη θέση, σημειώνοντας παράλληλα ένα 180 κι ένα τσεκάρισμα του 100 στον αγώνα του απέναντι στον Ιωσήφ. Βελλής και Κουτσουρέλης θα παλέψουν για τη 2η θέση και εν τέλει ο Βελλής με τρεις νίκες θα περάσει στην επόμενη φάση.

Στο όμιλο Δ’ ο Γεωργίου θα πάρει την πρώτη θέση με τρεις νίκες τσεκάροντας στην πορεία και το 102 στον αγώνα του απέναντι στον Τσακαλέρο. Η δεύτερη θέση του ομίλου θα καταλήξει στο Δημήτρη Σαμαρά που με δύο οριακές νίκες με 2-1 θα καταφέρει να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στους 8, ενώ μακριά από τον καλό του εαυτό βρέθηκε ο νεαρός Επισκεπτίδης και δεν θα μπορέσει να αποφύγει την τελευταία θέση του γκρουπ.

Στα προημιτελικά, ο Μαρκόζης θα επικρατήσει με 3-1 του Παπαδόπουλου και θα καταφέρει να πλασαριστεί για πρώτη φορά φέτος στην 4άδα. Ο Τσακίρης θα επικρατήσει με το ίδιο σκορ του Σαμαρά, ενώ θα σημειώσει κι ένα 180. Ο Χριστοδούλου θα καταφέρει να κερδίσει τον Καταφυγιώτη με 3-1 σε ένα μέτριο παιχνίδι που οι παίκτες δεν μπόρεσαν να πιάσουν καλή απόδοση, ενώ το καρέ των ημιτελικών έκλεισε ο Γεωργίου που κέρδισε με 3-0 το Βελλή.

Στα ημιτελικά ο Τσακίρης δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μαρκόζη, ο οποίος δεν κατάφερε να “μπει” στον αγώνα. Τελικό σκορ 3-0 υπέρ του Τσακίρη, ο οποίος έπαιξε με average που άγγιξε το 60. “Επαγγελματική” νίκη και για τον Γεωργίου που θα παίξει όσο χρειάστηκε για να υπερβεί το εμπόδιο του αξιόμαχου Χριστοδούλου με 3-0.

Τέταρτη παρουσία σε τελικό για τον Τσακίρη και έκτη για τον Γεωργίου, με τον Τσακίρη ωστόσο να μην έχει γευτεί ακόμη το νέκταρ της νίκης. Αυτή τη φορά μπήκε στον τελικό αποφασισμένος ακριβώς γι’ αυτό. Τελικός απολογισμός: νίκη για τον Τσακίρη με 4-1, με highout 80 και 64.72 avg, ενώ από την άλλη μεριά ο Γεωργίου είχε 60.68 avg με τα διπλά του ωστόσο να μην τον βοηθούν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τον αγώνα.