Το καλύτερο μέχρι στιγμής τουρνουά της Entry League διεξήχθη τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. Στο 4ο τουρνουά της σειράς είχαμε ρεκόρ συμμετοχών (30) αλλά και αρκετά highlights.

Στο καθιερωμένο format των 8 group, Νάνος, Κουσίδης, Μαλέφ, Δαρίβας, Λένος, Παγίδας, Πεφάνης και Σεβαστίδης θα καταλάβουν αήττητοι την πρωτιά στον όμιλό τους. Κεφαλάς και Παγίδας θα σημειώσουν από ένα 180, ο Σεβαστίδης θα κλείσει το 106 παίζοντας παράλληλα με 63 avg, ενώ ο Νάνος θα τσεκάρει το 108. Το highlight της βραδιάς όμως θα έρθει από τον Πεφάνη που θα παίξει με 61.85 avg και θα κλείσει το 134 (T20-T20-D7) με τον όχι και πιο συνηθισμένο ή ενδεδειγμένο δρόμο στον κόσμο των darts μεν, αλλά αποτελεσματικό δε!

Στη φάση των 16 ξεχώρισαν 2 ολικές ανατροπές. Ο Λένος θα βρει απαντήσεις στα πολύ καλά βελάκια του Γκατζόλη και θα γυρίσει το 0-2 σε 3-2, ενώ η Αναγνωστοπούλου θα κάνει το ίδιο απέναντι στον εξαιρετικά άτυχο στα διπλά Πεφάνη, κλείνοντας στο τελευταίο κρίσιμο leg το 91!

Στην 8άδα Λένος, Κουσίδης και Παγίδας θα ξεπεράσουν τα εμπόδια των Αναγνωστοπούλου, Δαρίβα και Σεβαστίδη αντίστοιχα. Στο κορυφαίο ζευγάρι της φάσης, ο εξαιρετικός Μαλέφ θα “πετάξει” 12 διπλά για το 3-1 και τελικά θα γνωρίσει τον αποκλεισμό από το Νάνο, που θα κλείσει το 5o leg στα 17 βελάκια για να κάνει το 3-2, ενώ στο πρώτο leg είχε τσεκάρει και το 105!

Ο Νάνος θα συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις και στον ημιτελικό απέναντι στον πολύ δυνατό Λένο, σημειώνοντας 61 avg στη νίκη του με 3-1, ενώ στο άλλο ζευγάρι, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ο Παγίδας θα βγει νικητής με 3-2 και θα περάσει στον τελικό, απέναντι στον Κουσίδη που έκανε εξαιρετικό τουρνουά και βρέθηκε για πρώτη φορά στην 4άδα.

Ο τελικός ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Ο Νάνος με φόρα από τις πολύ καλές του εμφανίσεις, θα νικήσει 4-0 και θα σπάσει το ρόδι μετά από 3 σερί χαμένους τελικούς, σημειώνοντας 61.35 avg και θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες του. Ο Παγίδας στην πρώτη του συμμετοχή σε τελικό βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό, όμως με την παρουσία του επιβεβαίωσε τη σταθερά ανοδική του πορεία και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της κατηγορίας!

Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες για τη συμμετοχή τους, καθώς και τα μέλη του συλλόγου Αντώνη Βαφειάδη και Χρήστο Κουτσουρέλη για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.