ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε το Masters 2019 και θα ήθελα εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου μας αλλά και εγώ προσωπικά να πω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ…

• Μεγάλο ευχαριστώ στον Πέτρο τον Τιτόπουλο. Ο διοργανωτής του Masters 2019 με τον… χαρακτηριστικό του τρόπο που όλοι γνωρίζουμε διοργάνωσε άψογα κατά τη γνώμη μας όλο το event και του αξίζουν πολλά μπράβο από όλους μας. Η ηρεμία με την οποία αντιμετώπισε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που παρουσιάστηκαν, ενέπνευσε όλους μας να σταθούμε δίπλα του και να τον βοηθήσουμε να φέρει εις πέρας αυτή την πραγματικά δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε. Μπράβο Πέτρο.

• Μεγάλο ευχαριστώ στους Χρήστο Κουτσουρέλη και Δημήτρη Τσακίρη. Ο όγκος δουλειάς που είχαν ήταν τεράστιος τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Έκαναν τα πάντα με όρεξη και ανιδιοτέλεια, δείχνοντας σε όλους μας την πραγματική έννοια της συλλογικής συνείδησης. Ξεπεράσατε τους εαυτούς σας και το εκτιμούμε πραγματικά.

• Μεγάλο ευχαριστώ στους Σταύρο Τσακαλέρο και Μιχάλη Τσιμπλινίδη. Master Chaulkers υπόδειγμα με συνεχή παρουσία όλο το τριήμερο και διάθεση να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε τομέα. Είμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί σαν σύλλογος που έχουμε τόσο έμπειρα μέλη να αναλαμβάνουν τέτοιες αποστολές. Ο ορισμός της σταθερής αξίας.

• Μεγάλο ευχαριστώ στο Διονύση τον Πηλιχό και το Darts Voice Community. Ατελείωτες ώρες με μία κάμερα στο χέρι και μετάδοση των αγώνων, ζωντανές συνεντεύξεις και γενικότερα κάλυψη όλου του event. Η αγάπη του για τα βελάκια δεν τον αφήνει ούτε να κουραστεί!!! Η προσπάθεια που κάνει το Darts Voice Community είναι κάτι παραπάνω από αξιέπαινη και η στήριξή του προς το Σύλλογο μας αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή της πόλης μας, αλλά και πανελλαδικά.

• Μεγάλο ευχαριστώ στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 και ιδιαίτερα στον Κωνσταντίνο τον Τσακίρη. Δύο ζωντανές συνδέσεις στο τριήμερο του Masters από το μεγαλύτερο ραδιόφωνο της πόλης μας αποτελούν από μόνες τους εκπληκτικό γεγονός για το σύλλογο μας. Δεν είναι όμως μόνο αυτές. Το Ράδιο Θεσσαλονίκη μας στηρίζει έμπρακτα εδώ και αρκετό καιρό με αφιερώματα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις και γενικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με την προώθηση του αθλήματος μας. Η σχέση μας με το Ράδιο Θεσσαλονίκη είναι πλέον φιλική και φυσικά δε σταματάει εδώ. Τα καλύτερα έρχονται.

• Μεγάλο ευχαριστώ στη Βίκυ τη Δουλτσίνου και τον Πέτρο τον Κοκέρη και τον Δημήτρη Σαμαρά. Την αγαπημένη μας αντιπρόεδρο, τον πρωταθλητή της καρδιάς μας και την λατρεία μας τον Μπαμπασάμ θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά σαν πρόεδρος, αλλά και σαν φίλος τους. Περάσατε και οι τρεις πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό με καταστάσεις που θα μπορούσαν να λυγίσουν οποιονδήποτε. Παρόλα αυτά δώσατε τον καλύτερο σας εαυτό και οι τρεις με ενεργή παρουσία τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του Masters με υποδειγματική συμπεριφορά και διαρκή προσφορά. Προσωπικά σας εκτιμώ απεριόριστα και δε θα ξεχάσω ποτέ την προσφορά σας τόσο για το Masters 2019 όσο και για το σύλλογο μέχρι τώρα. Ευχαριστώ από καρδιάς.

• Μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Επισκεπτίδη. Το φορτηγάκι του πηγαινοερχόταν σαν δαιμονισμένο, ενώ σε όλες τις τεχνικές δουλειές ήταν όπως πάντα παρών. Καμιά φορά τα θεωρούμε δεδομένα μερικά πράγματα όμως ο καθένας που αφιερώνει τον προσωπικό του χρόνο για να βοηθήσει το σύλλογο δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένος. Ο Νίκος αφιερώνει πραγματικά πολύ χρόνο, ενώ φέτος βλέποντας τις ιδιαίτερες δυσκολίες που είχαμε μας έκανε δωρεά στόχους που αποτελούν πλέον περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου. Καμιά φορά τα λόγια δεν είναι αρκετά.

• Μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη τον Κοτσιφό αλλά και τη Μαρία τη Ζηνέλλη και την Κατερίνα την Μαμπετζίδου. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μαζί με όλο το προσωπικό για να έχουμε όλοι μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλο το τριήμερο. Τα κατάφεραν και με το παραπάνω.

• Μεγάλο ευχαριστώ στην Κύπρο. Μεγάλη αποστολή από Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, μας στηρίζουν πάντα και οφείλουμε να τους το ανταποδώσουμε. Ιδιαίτερη στιγμή η αδερφοποίηση με τον σύνδεσμο Λευκωσίας που επισημοποίησε την εκτίμηση και την αγάπη που έχουμε για τα αδέρφια μας στη Λευκωσία. Η Λεμεσός από την άλλη μας τίμησε με πολυάριθμη αποστολή που μας “ανάγκασε” να αλλάξουμε το φορμάτ του Masters ώστε να μπορέσουν να παίξουν όσο περισσότεροι guest παίκτες γίνεται. Φυσικά ιδιαίτερη αναφορά στον Wayne Haliwell. Κάθε χρόνο σταθερή παρουσία και στήριξη στις προσπάθειες που κάνουμε. Εκπληκτικός άνθρωπος που εδώ και καιρό είναι στις καρδιές όλων μας.

• Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες από την Αθήνα. Όλα αυτά τα χρόνια του Μasters οι παίκτες από την Αθήνα ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος των guests. Πλέον οι περισσότεροι από αυτούς είναι φίλοι μας και μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια. Παρών για άλλη μια χρονιά ήταν ο πρωταθλητής Ελλάδος Κώστας Παντελίδης, ενώ μας τίμησαν και τα άλλα 2 μέλη της εθνικής ομάδας από την Αθήνα, ο Κώστας ο Σακελλαρίου και ο Γιώργος Πορτοκάλης. Οι δεσμοί που έχουμε είναι πολύ ισχυροί και αυτό αποτελεί την καλύτερη βάση για το μέλλον.

• Μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Μιχαήλ. Είναι κοντά μας από την ίδρυση του Συλλόγου μας και δείχνει έμπρακτα τη στήριξη του κάθε χρόνο. Ευχόμαστε να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο εξωτερικό και εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα δίπλα του.

• Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπροσώπους της GDO. Πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη η οποία ήταν σε εξαιρετικό κλίμα και τέθηκαν οι βάσεις για να πραγματοποιηθεί το μεγάλο μας όνειρο, η δημιουργία ενός νέου φορέα με νομική υπόσταση ως η ανώτατη αρχή των νταρτς στη Ελλάδα. Υπήρξε συμφωνία επί της αρχής και οι συνθήκες είναι ώριμες για το επόμενο βήμα. Γιώργος Τσάκαλης, Κώστας Νίκας, Βασίλης Μαργαρίτης Μαρία Σκουλικάρη, Νίκος Ανίσης (ευχαριστούμε για την αναβάθμιση στόχων!!!) και Σάκης Τσαγαλάς μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τώρα πλέον οφείλουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να πραγματοποιήσουμε το επόμενο βήμα ακόμα και αν αλλάξουν οι διοικήσεις του κάθε συλλόγου. Κοιτάμε μπροστά.

• Μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας που αφιέρωσαν χρόνο για να πραγματοποιήσουμε το Masters 2019. Είχαμε αρκετές δυσκολίες αυτή τη χρονιά. Όμως είχαμε και πάρα πολλά μέλη με ενεργή συμμετοχή και μάλιστα σε συλλογικό πνεύμα. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. Δώσατε όλοι που συμμετείχατε στη διοργάνωση αυτό που μπορούσατε και με το παραπάνω. Αυτό για όλους μας του ΔΣ είναι ανεκτίμητο. Σας ευχαριστούμε όλους.

Για το τέλος ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη προσωπική αναφορά στην πατρίδα μου. Την Κρήτη. Πέρα από την προσωπική αδυναμία που έχω τόσο στην πρόεδρο του ΣΥΝΤΑΝΚ Μαρία Σκουλικάρη όσο και στον Μιχάλη το Βλάσση, υπάρχει και το Masters. Ο Μιχάλης έδειξε το δρόμο. Δημιούργησε ένα τουρνουά που έφερε τα βελάκια όλης της Ελλάδας κοντά, ενώ παράλληλα μας έφερε σε επαφή με εξαιρετικούς παίκτες από το εξωτερικό, συνδυάζοντας την φιλική ατμόσφαιρα με το πραγματικά πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Το Masters εξυπηρέτησε το σκοπό που δημιουργήθηκε στο έπακρο. Γι αυτό το λόγο και σε συνεννόηση με τον Μιχάλη το 2019 Masters είναι το τελευταίο στην πόλη μας. Έχοντας εξυπηρετήσει το σκοπό του σαν διοργάνωση το Masters θα είναι πλέον η βάση για άλλες μεγαλύτερες διοργανώσεις με άλλη μορφή που θα ανακοινωθούν στο εγγύς μέλλον. Μιχάλη αν έχεις καμιά ιδέα, εδώ είμαστε….

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στον σύλλογό μας.

Περάσαμε πολλά τον τελευταίο καιρό και αρκετοί από εμάς ήρθαμε στα όρια μας. Σαν σύλλογος στους μόλις 18 πρώτους μήνες λειτουργίας του δε θα έπρεπε να έχουμε περάσει τόσα. Όμως όλα είναι πίσω μας πλέον. Έχουμε πετύχει όλοι μας πολλά πράγματα που θα έπρεπε να μας κάνουν περήφανους. Ας πάρουμε αυτά ως βάση για να πάμε μπροστά. Το Masters 2019 έδειξε ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε με συλλογική συνείδηση. Τόσα πολλά άτομα να ασχοληθούν με τόση ανιδιοτέλεια, δεν έχει ξαναγίνει και εδώ είναι το μεγάλο κέρδος του συλλόγου. Αυτό ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία του Masters για εμένα προσωπικά. Μπορούμε να κρατήσουμε το γεγονός αυτό σαν βάση και να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα. Στο χέρι μας είναι.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος

Ανδρέας Ξυλούρης