Με 22 παίκτες άνοιξε η αυλαία της Division B του Συλλόγου μας την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου . Η ανανεωμένη σύνθεση της κατηγορίας, με 9 νέους παίκτες, αλλά και οι αλλαγές στο φορμάτ και στον τρόπο βαθμολόγησης είχαν ως αποτέλεσμα ένα δικαιολογημένο άγχος σε κάποιους παίκτες που φάνηκε ότι έψαχναν τα πατήματά τους, σε ένα τουρνουά που δεν έλειψαν τα highlights.

  Στον πρώτο όμιλο βρέθηκαν οι Τσιμπλινίδης, Μούργκος, Επισκεπτίδης, Παγίδας, Καλανταρίδου και Καταφυγιώτης. Ο έμπειρος Γιώργος Μούργκος ξεχώρισε καθώς σημείωσε 4 νίκες και 68,32 και 62,63 avg. 4 νίκες θα σημειώσει και ο Πάρης Επισκεπτίδης, όμως η διαφορά των leg θα δώσει την πρώτη θέση του ομίλου στον Μούργκο. Πολύ καλή πορεία θα κάνει και ο Γιώργος Καταφυγιώτης που θα σημειώσει 3 νίκες , οι οποίες όμως δεν θα είναι αρκετές για την πρόκριση.

  Στο δεύτερο όμιλο βρέθηκαν Ιωσήφ, Παπαδάμ, Βαρβαράς, Παπαδόπουλος και Αντωνής. Στην πρώτη θέση με το απόλυτο 4/4 τερμάτισε ο εξαιρετικός Βαρβαράς, ενώ από την τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε μεταξύ Αντωνή, Ιωσήφ και Παπαδόπουλου, που είχαν από 2 νίκες, “κερδισμένος” βγήκε ο rookie στην κατηγορία Αντωνής και πέρασε στην 8άδα.

  Στον τρίτο όμιλο διασταυρώθηκαν οι Χριστοδούλου, Μαρκόζης, Αναγνωστοπούλου, Φυτόπουλος, Πεφάνης και Ζαφειρόπουλος. Στην πρώτη θέση με 4 νίκες και μόλις 1 ήττα βρέθηκαν ο Μαρκόζης και η Αναγνωστοπούλου, με το Μαρκόζη να καταλαμβάνει την 1η θέση. 3 νίκες σημείωσε ο νέος στην κατηγορία Φυτόπουλος , ενώ τα δύο 180 που σημείωσε ο Ζαφειρόπουλος δεν ήταν αρκετά για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

  Κοσμίδης, Αντωνίου, Τσακαλέρος, Βελλής και Λάτσος συγκρότησαν τον 4ο όμιλο, με τον τελευταίο να έχει μια πληθωρική εμφάνιση, να σημειώνει ένα 180 απέναντι στον Αντωνίου, ένα 177 απέναντι στο Βελλή και να κλείνει το 122, ενώ με αντίπαλο τον Κοσμίδη έπαιξε με 65,35 avg, έκλεισε ένα leg στα 17 βελάκια και κάπως έτσι κέρδισε αρκετά εύκολα την πρώτη θέση με 4 νίκες. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Βελλής με 2 νίκες και πέρασε στην 8άδα λόγω καλύτερης διαφοράς leg  σε σχέση με τον Αντωνίου, ο οποίος σημείωσε ένα 177.

  Στην φάση των 8, ο Βαρβαράς συνέχισε την πολύ καλή του παρουσία στο τουρνουά και κέρδισε με 3-0 τον Επισκεπτίδη. Το ακριβώς αντίθετο έκανε ο Λάτσος και αυτό το εκμεταλλεύτηκε απόλυτα η Αναγνωστοπούλου, επικράτησε με 3-0 και πέρασε στην 4άδα. Τα άλλα 2 ματς εξελίχθηκαν σε θρίλερ, με τους Μούργκο και Μαρκόζη να είναι εύστοχοι σε διπλό μια φορά παραπάνω από τους Αντωνή και Βελλή αντίστοιχα και να επικρατούν με 3-2.

 Στην τετράδα η Αναγνωστοπούλου συνέχισε την εντυπωσιακή της παρουσία στο ντεμπούτο της στην κατηγορία και νίκησε με 3-0 το Βαρβαρά, ενώ στον άλλο ημιτελικό, ο Μαρκόζης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και επικράτησε του Μούργκου με 3-1.

Στον πρώτο τελικό της σεζόν λοιπόν βρέθηκαν ο Μαρκόζης και η Αναγνωστοπούλου, ένα ζευγάρι που διασταυρώθηκε και νωρίτερα στη φάση των ομίλων, με νικήτρια σε εκείνο τον αγώνα την Αναγνωστοπούλου. Στον τελικό όμως η εμπειρία κέρδισε τον ενθουσιασμό. Ο Μαρκόζης προηγήθηκε με 2-0, η Αναγνωστοπούλου μείωσε προσωρινά, αλλά τα επόμενα 2 leg ανήκαν στο Μαρκόζη και κάπως έτσι ήρθε το τελικό 4-1, σε έναν τελικό που οι παίχτες φάνηκαν νευρικοί και κουρασμένοι, χωρίς να πιάσουν υψηλή απόδοση.

 Επόμενο ραντεβού για τους παίχτες της Division B είναι στις 23 Οκτωβρίου. Ήδη από το πρώτο τουρνουά φάνηκε ότι η φετινή Division B θα είναι άκρως ανταγωνιστική, καθώς αρκετοί από τους νεοφώτιστους στην κατηγορία έδειξαν από νωρίς ότι θα αποδειχτούν ιδιαίτερα δύσκολοι αντίπαλοι. Η σεζόν ωστόσο είναι μαραθώνιος κι όχι σπριντ και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια!