Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου διεξήχθη το 2ο βαθμολογικό τουρνουά της Ladies League, με 12 παίκτριες και δύο νέες παρουσίες.

Οι κοπέλες χωρίστηκαν σε 4 ομίλους, με τις Αναστασιάδου , Μωραΐτη, Δουλτσίνου και Καλανταρίδου να παίρνουν τις πρώτες θέσεις των ομίλων τους, σημειώνοντας μόνο νίκες και τις Χαλκιά, Αναγνωστοπούλου, Παπαδάμ και Τσίτσου να τις ακολουθούν στην 8άδα. Στα highlights των ομίλων το 171 της Μαρίας Δέα.

Στα προημιτελικά όλοι οι αγώνες τελείωσαν με το ίδιο σκορ 3-0, με τις πρώτες των ομίλων, να συνεχίζουν δυνατά και να παίρνουν την πρόκριση τους στα ημιτελικά. Η Παπαδάμ, αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά, δεν θα καταφέρει να βρει το διπλό και η πιο σταθερή Αναστασιάδου θα πάρει την νίκη. Δουλτσίνου και Αναγνωστοπούλου βρισκόντουσαν συνεχώς πολύ κοντά, με την πιο έμπειρη Δουλτσίνου όμως να βρίσκει τα διπλά. Όμοιο το σκηνικό και στον αγώνα Μωραΐτη – Χαλκιά, με τις δύο παίκτριες να έχουν πολλές ευκαιρίες, αλλά την Μωραΐτη να τελειώνει τα leg. Η Καλανταρίδου, παίζοντας σταθερά, δεν θα δώσει ευκαιρίες στην πρωτοεμφανιζόμενη Τσίτσου, η οποία είχε μία εξαιρετική εμφάνιση.

Πολύ αμφίρροπος ο πρώτος ημιτελικός, με τις Αναστασιάδου και Δουλτσίνου να μοιράζονται τα leg μέχρι το 2-2 και να αφήνουν 122 έκαστη στο τελευταίο. Η Αναστασιάδου θα σκοράρει 90 και θα τσεκάρει το διπλό στην επόμενη βολή (3-2) . Στον άλλο ημιτελικό, η Καλανταρίδου που βρισκόταν συνεχώς μπροστά κέρδισε με σκορ 3-1 την Μωραΐτη.

Δεύτερος συνεχόμενος τελικός για Αναστασιάδου και Καλανταρίδου, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Κική. Πολύ αμφίρροπα όλα τα leg του τελικού με τις παίκτριες να μοιράζονται τα πρώτα δύο ( 1-1). Εξαιρετικό το 3ο leg και για τις δυο παίκτριες. Η Βάσω θα φέρει 100 και θα χάσει το bull για το 129, ενώ η Κική θα φέρει 125 και θα χάσει το bull για το 85. Το leg θα καταλήξει στην Κική (2-1), η οποία θα ξεκινήσει δυνατά και στο 4ο και θα βρεθεί μπροστά με ένα 140. Η Βάσω δεν θα τσεκάρει το 80 και η Κική θα κάνει το 3-1. Στο 5ο,και τελευταίο, leg η Βάσω θα ξεκινήσει εξαιρετικά αφήνοντας υπόλοιπο 12 μετά από 18 βελάκια, δεν θα καταφέρει όμως ποτέ να τσεκάρει το D6 και η Κική θα κερδίσει και τον 2ο τελικό της Ladies League με σκορ 4-1.

Συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες για την προσπάθεια τους και ιδιαίτερα στην Σοφία Τσίτσου για την πολύ καλή της εμφάνιση στο πρώτο της τουρνουά.