Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου που μας πέρασε, είχε ξεχωριστή σημασία για το σύλλογό μας, καθώς σηματοδότησε την παρθενική συμμετοχή μας στους διασυλλογικούς αγώνες για την ανάδειξη της εθνικής ομάδας darts γυναικών και της πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Συγχαρητήρια αξίζουν στις 4 παίκτριες του συλλόγου μας, Βάσω Καλανταρίδου, Αγγελική Αναγνωστοπούλου, Βίκυ Δουλτσίνου και Εύη Παπαδάμ, για την παρουσία τους στη διοργάνωση. Εκπροσώπησαν επάξια το σύλλογό μας, είχαν άψογη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των αγώνων, κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον, με τη Βάσω Καλανταρίδου να φτάνει μάλιστα μία ανάσα από την Εθνική ομάδα! Υπόσχεση για το μέλλον η εξαιρετική παρουσία της Αναγνωστοπούλου, η οποία αν και παίζει βελάκια το λιγότερο καιρό από όλες τις συμμετέχουσες έκλεψε τις εντυπώσεις !

Πολλά μπράβο επίσης σε όλες τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος από τον Πανελλαδικό Όμιλο Βελοβολίας και τον Σύλλογο Νταρτς Αγίου Νικολάου Κρήτης και προσπάθησαν η καθεμία για το καλύτερο.

Θερμά συγχαρητήρια στην κα. Jayne Orencas από τον Σύλλογο Νταρτς Αγίου Νικολάου για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ελλάδος!

Οι ευχές όλων μας ακολουθούν τη νέα εθνική ομάδα γυναικών για την καλύτερη δυνατή πορεία στο παγκόσμιο κύπελλο της World Darts Federation (WDF) στη Ρουμανία τον προσεχή Οκτώβριο! Jayne Orencas, Μαρία Πουλίδου, Μαριέτα Χατζή, Βάλια Βιδάλη καλή επιτυχία!

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πανελλαδικό Όμιλο Βελοβολίας, ο οποίος ως συντονιστικό όργανο της όλης διαδικασίας, φρόντισε για μία άψογη διοργάνωση που κύλισε εξαιρετικά ομαλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε μεριμνήσει για αναμνηστικά δώρα για όλες τις παίκτριες, ενώ τίμησε και το Σύλλογό μας για τις προσπάθειες ανάδειξης των γυναικείων darts απονέμοντας σχετικό αναμνηστικό, το οποίο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας Παναγιώτης Ιωσήφ.

Ένα πρώτο μεγάλο βήμα για το Σύλλογό μας έγινε. Ήταν η πρώτη φορά που παίκτριες από τη Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν για την εθνική ομάδα darts, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον πρώτο χρόνο ύπαρξης του ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ. και μας γεμίζει ικανοποίηση και αισιοδοξία για τη συνέχεια!